Nieuws

oktober 2018

zaterdag 13.10.2018

_MG_3672.jpg
Zonnige Zeeuwse afsluiter van het We Are Cycling seizoen

Ruim 1000 enthousiaste toerfietsers reisden vanochtend af naar Neeltje Jans voor de tweede editie van de Tacx Classic Zeeland. Het evenement dat is verbonden aan de Tacx Pro Classic is alweer het laatste evenement van de We Are Cycling serie in 2018 en geldt voor veel toerfietsers als dé ultieme afsluiter van het wielerseizoen. Partner Tacx zorgde ervoor dat de deelnemers goed op pad konden en bood iedereen voor de start een bidon en setje bandenlichters aan. Onder een stralend Zeeuws zonnetje en met een stevig windje vertrokken de deelnemers voor hun tocht van 75 of 130 kilometer door het prachtige Zeeuwse landschap met indrukwekkende bruggen, dijken, deltawerken, eilanden en Zeeuwse polders.

lees meer

dinsdag 09.10.2018

Weer.jpg
8 tips voor een geweldige Tacx Classic Zeeland

Het belooft zaterdag fantastisch fietsweer te worden. De perfecte gelegenheid om nog eens op de fiets te stappen en je wielerseizoen af te sluiten met een prachtige tocht door Zeeland. We geven je 8 tips om het fietsfeestje compleet te maken. 1. Kies de juiste kleding

lees meer

donderdag 04.10.2018

Vlog natuurmonumenten.JPG
Natuurmonumenten vlog

Vloggende boswachter Hanne van Natuurmonumenten maakte een vlog over de Tacx Classic Zeeland. Ze verkende het parcours in gezelschap van collega's Jan en Andre en de Zeeuwse oud profwielrenner Jo de Roo. Natuurmonumenten steunt de insecten in Zeeland. Door je deelname aan de Tacx Classic Zeeland kun je van dit prachtige decor blijven genieten. En met een extra bijdrage kunnen we nog net iets meer doen. Zoals verantwoord ‘hooien’ van de ‘Bloemdijken’.

lees meer