8 tips voor een geweldige Tacx Classic Zeeland

images

Het belooft zaterdag fantastisch fietsweer te worden. De perfecte gelegenheid om nog eens op de fiets te stappen en je wielerseizoen af te sluiten met een prachtige tocht door Zeeland. We geven je 8 tips om het fietsfeestje compleet te maken. 

 

1. Kies de juiste kleding

Met 24 graden en zon belooft het zaterdag perfect fietsweer te worden! Toch is het goed om na te denken over je kledingkeuze. 's Ochtends bij de start kan het nog wat frisser zijn en dan is het lekker om arm- en beenstukken aan te hebben. Als je onderweg bent, zal het met 24 graden heerlijk warm fietsweer zijn en dan is het fijn als je de arm- en beenstukken ook weer uit kan doen.

2. Schrijf je vooraf in

Daginschrijving bij Neeltje Jans is mogelijk tot de deelnemerslimiet is bereikt. Toch raden wij aan om gebruik te maken van de online voorinschrijving. Dan ben je zeker van een startbewijs, betaal je €5,- minder en dan ligt je startnummer zaterdag voor je klaar zodat je lekker snel op pad kan. Online voorinschrijven is mogelijk t/m vrijdagavond 12 oktober via tacxclassiczeeland.nl/inschrijven

3. Hou rekening met elkaar en andere weggebruikers

Op de route zal je ook andere deelnemers tegenkomen. Fietsen in een groep is heel gezellig, maar het is nog leuker als je rekening houdt met elkaar. Je kunt obstakels, verkeer en de richting van het parcours aangeven met handgebaren en je stem.

Hou ook rekening met andere weggebruikers. We rijden op de openbare weg en houden ons aan de algemeen geldende verkeersregels.

4. Maak gebruik van de verzorgingsposten

Onderweg zijn diverse verzorgingsposten ingericht. Hier kan je je energievoorraad weer volledig aanvullen met sportdrank, vers fruit, snoep, koeken, sportrepen en sportgels van www.wielervoeding.nl.

5. Vergeet niet te genieten onderweg

We hebben 2 prachtige routes uitgezet door Zeeland. Onderweg fiets je over bruggen, dijken, deltawerken, eilanden en polders. De Tacx Classic Zeeland is geen wedstrijd. Vergeet onderweg niet te genieten van de omgeving!

6. Mosselen na afloop

Na afloop krijgen alle deelnemers een heerlijke portie Zeker Zeeuws mosselen! Je ontvangt deze op het finishterrein tegen inlevering van de strook op je stuurbordje. 

7. Nagenieten bij de Tacx Pro Classic

Na afloop van de toertocht ben je van harte welkom om op Neeltje Jans te genieten van de finish van de Tacx Pro Classic. Parkeer je fiets in de gratis fietsenstalling (bewaakt tot 17.30 uur) en maak de drie doorkomsten en de finish van de profs van dichtbij mee!

8. #tacxclassiczeeland

Wist je dat het maken en het plaatsen van een foto op social media bewezen voor een geluksmomentje zorgt? Deel je fietsprestatie met je vrienden en met ons! Gebruik #tacxclassiczeeland