Zonnige Zeeuwse afsluiter van het We Are Cycling seizoen

images

Ruim 1000 enthousiaste toerfietsers reisden vanochtend af naar Neeltje Jans voor de tweede editie van de Tacx Classic Zeeland. Het evenement dat is verbonden aan de Tacx Pro Classic is alweer het laatste evenement van de We Are Cycling serie in 2018 en geldt voor veel toerfietsers als dé ultieme afsluiter van het wielerseizoen.

Partner Tacx zorgde ervoor dat de deelnemers goed op pad konden en bood iedereen voor de start een bidon en setje bandenlichters aan. Onder een stralend Zeeuws zonnetje en met een stevig windje vertrokken de deelnemers voor hun tocht van 75 of 130 kilometer door het prachtige Zeeuwse landschap met indrukwekkende bruggen, dijken, deltawerken, eilanden en Zeeuwse polders.

Onderweg was het genieten en er heerste een ontspannen en gezellige sfeer onder de deelnemers. Door de zomerse temperaturen verbruikten de fietsers veel energie. Gelukkig konden ze hun energiepeil weer volledig aanvullen met vers fruit, koeken, winegums en de sportvoeding van Wielervoeding.nl.

Bij de finish stond een welverdiend bakje mosselen klaar, een Zeker Zeeuws streekproduct. Na afloop kon men onder een heerlijk nazomers zonnetje nog lang nagenieten en de profs vanaf de eerste rij aanschouwen.

De organisatie bedankt alle deelnemers voor hun sportiviteit en enthousiasme en hoopt een ieder volgend jaar terug te zien bij de 3e editie van de Tacx Classic Zeeland. Wil je op de hoogte gehouden worden van de andere tochten? Meld je dan aan bij de We Are Cycling Strava club.