Toerfietsers leveren topprestatie tijdens heroïsche derde editie van de Tacx Classic Zeeland

images

Het regenachtige weer mocht de pret niet drukken. Warm aangekleed en goed gemutst stonden de deelnemers zaterdag 12 oktober aan het vertrek voor de derde editie van de Tacx Classic Zeeland.

Vanuit de start bij Deltapark Neeltje Jans waren twee mooie routes van 75 en 130 km uitgezet door het bijzondere Zeeuwse landschap met bruggen, dijken, deltawerken, windmolens, eilanden en Zeeuwse polders. Op de routes waren ook de natuurgebieden de Zwaakse Weel en de Biezelingse Ham opgenomen.

Onderweg was er een goede sfeer, maar het was ook bikkelen voor de deelnemers. 75 of 130 km fietsen onder deze natte, herfstachtige omstandigheden is een topprestatie van formaat! Eenmaal aangekomen bij de finish was de voldoening van het volbrengen van de tocht dan ook extra groot. De Tacx Classic Zeeland 2019 was een epische rit die we niet snel zullen vergeten. Een groot compliment aan alle deelnemers.

De Tacx Classic Zeeland was de afsluiter van het We Are Cycling wielerseizoen. Ook in 2020 organiseren we een aantal unieke wielerevenementen. De complete toertocht kalender zal binnenkort te vinden zijn op www.wearecycling.nl. Volg We Are Cycling op Instagram of word lid van de We Are Cycling Strava club om volledig op de hoogte te blijven.